sapiens.cat

Descobreix la teva història

Institut d'Estudis Ilerdencs
Institut d'Estudis Ilerdencs
Gratuïta
Exposició
Sincretisme
Del 16 de desembre de 2016 al 5 de febrer de 2017 Lleida
Una de les imatges exposades a 'Sincretisme'
Una de les imatges exposades a 'Sincretisme'
Eva Salas

El sincretisme és la forma de veure món o la cultura a partir de la fusió d’elements de diferents cultures, religions o idees filosòfiques. Això vol demostrar Eva Salas, una lleidatana llicenciada en Belles Arts i professora de batxillerat artístic, amb l’exposició ‘Sincretisme’, que s’inaugura el dia 16 de desembre, a les 19.30 h, a la Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La mostra està formada per fotografies a les quals l’autora ha aplicat diferents tècniques per desdibuixar-les. Salas reivindica allò femení en contraposició als mites que han imperat en totes les èpoques com a font d’inspiració. 

L’exposició es pot visitar del 16 de desembre al 5 de febrer. A més, l’artista ha concertat dos dies, el 29 de desembre i el 26 de gener, en els quals ella mateixa realitzarà una visita guiada a les 19.30 h.

Més informació:

Institut d'Estudis Ilerdencs

Sala Gòtica de l'Institut d'Estudis Ilerdencs
Plaça Catedral
25002 Lleida (Segrià)
973 27 15 00
fpiei@diputaciolleida.cat
Comparteix
Envia'ns una activitat
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de:
Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació