sapiens.cat

Descobreix la teva història

Institut d'Estudis Ilerdencs
Institut d'Estudis Ilerdencs
Gratuïta
Exposició
Sincretisme
Del 16 de desembre de 2016 al 12 de febrer de 2017 Lleida
Una de les imatges exposades a 'Sincretisme'
Una de les imatges exposades a 'Sincretisme'
Eva Salas

El sincretisme és la forma de veure món o la cultura a partir de la fusió d’elements de diferents cultures, religions o idees filosòfiques. Això vol demostrar Eva Salas, una lleidatana llicenciada en Belles Arts i professora de batxillerat artístic, amb l’exposició ‘Sincretisme’, que s’inaugura el dia 16 de desembre, a les 19.30 h, a la Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

La mostra està formada per fotografies a les quals l’autora ha aplicat diferents tècniques per desdibuixar-les. Salas reivindica allò femení en contraposició als mites que han imperat en totes les èpoques com a font d’inspiració. 

L’exposició es pot visitar del 16 de desembre al 5 de febrer. A més, l’artista ha concertat dos dies, el 29 de desembre i el 26 de gener, en els quals ella mateixa realitzarà una visita guiada a les 19.30 h.

Més informació:

Institut d'Estudis Ilerdencs

Sala Gòtica de l'Institut d'Estudis Ilerdencs
Plaça Catedral
25002 Lleida (Segrià)
973 27 15 00
fpiei@diputaciolleida.cat
Comparteix
Envia'ns una activitat
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de:
Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació