sapiens.cat

Descobreix la teva història

Club SÀPIENS del gener
Participa-hi i guanya una entrada doble per visitar l'exposició 'Granados, de París a Goya'
Exposició sobre Granados al Museu de la Música
Amb l’arribada d’un any nou us portem noves propostes culturals per viure la història. Aquesta vegada, us proposem fer una visita a l’exposició 'Granados, de París a Goya', que organitza el Museu de la Música. Sortegem una entrada doble per fer una visita guiada a la mostra el diumenge 28 de gener, a les 12.30 h.

Per acompanyar-nos-hi has de participar en aquest concurs. Per fer-ho, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. El període de participació acaba el 22 de gener.
Dates del concurs: des del 18/12/2017 fins el 22/01/2018
Premis
Exposició sobre Granados al Museu de la Música
Una visita guiada a l'exposició 'Granados, de París a Goya', al Museu de la Música de Barcelona
El punt de partida de l’exposició és l’arribada del compositor a París, el 1887. A través de diversos àmbits, el visitant descobreix com Granados entra en contacte amb les principals avantguardes culturals europees de l’època. La immersió s’aconsegueix amb partitures, cartes originals o fotografies; així, accedim a l’univers de l’artista, des dels teatres o tallers que visitava fins a les influències que el seduïen.

Un cop hagi acabat la visita, podreu gaudir d’entrada lliure per visitar l’altra mostra que acull el Museu, “Eolssigu!” dedicada a la música i els sons de Corea.
Participa-hi!
Aquest concurs està fora del termini de participació. Ben aviat publicarem el nom dels guanyadors. Mentrestant, prova sort en un altre dels nostres concursos.
  • Els pioners de l'esquíCatalunya, 1908: quan esquiàvem amb corbata i faldilla
  • Segle XIIIParís, Bolonya i Òxford. Així eren les primeres universitats
  • Investigació SàpiensJuan Gómez de Lecube: futbolista de dia, espia nazi de nit
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de:
Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació