‘Presència' entrevista els voluntaris del procés sobiranista

El setmanari dominical d'‘El Punt Avui' analitza la força ciutadana que empeny el motor sobiranista

Portada del 'Presència'
Portada del 'Presència'
16 d'octubre del 2014
Autor
Redacció

Sota el títol "El motor que no s'atura", la revista ‘Presència' dedica el dossier d'aquest cap de setmana a la ciutadania catalana que amb la seva implicació voluntària està contribuint a lluitar perquè Catalunya pugui decidir el seu futur. Després de l'aclaparadora demostració de força de les darreres tres diades (i especialment aquesta última), i arran de la crida a la participació voluntària en la consulta del 9 de novembre, desenes d'entitats de diferents àmbits i milers de persones a títol individual no han deixat de treballar perquè el procés sobiranista no s'aturi.

El setmanari del diari ‘El Punt Avui' vol reconèixer la tasca i l'aportació d'aquestes persones i entitats amb vuit entrevistes a vuit ciutadans que, des de diferents posicions, estan posant el seu gra de sorra per fer que el dret a decidir sigui una realitat.

El suplement ‘Sortim' proposa aquesta setmana les Fires de Sant Narcís de Girona i la Fira de Santa Úrsula de Valls. La revista es pot trobar al quiosc aquest diumenge, 19 d'octubre.