sapiens.cat

Descobreix la teva història

  • Comenta

El PETIT SÀPIENS s’emporta el premi a la Millor Revista que atorga l’APPEC

La directora de la publicació, Clàudia Pujol, recollirà el guardó aquest vespre a la gala de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

Redacció Dimecres, 28 de juny de 2017

Portada tercer PETIT SÀPIENS
Portada del tercer número del PETIT SÀPIENS

El PETIT SÀPIENS, la revista infantil pensada perquè els més petits aprenguin història de manera entretinguda, ha estat guardonat amb el premi a la Millor Revista que atorga l’APPEC, la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals. L’entitat, que representa mig miler de capçaleres, destaca l’objectiu principal del PETIT SÀPIENS: “Contagiar la passió pel passat als infants amb reportatges adaptats i continguts per divertir-se mentre aprenen”. De la revista, que va néixer ara fa un any, també en valora que tot plegat es faci a través d’un “llenguatge adequat als petits lectors però mantenint tot el rigor i la garantia Sàpiens” i que inclogui il·lustracions fetes per grans artistes. El premi el recollirà aquest vespre Clàudia Pujol, directora de les capçaleres SÀPIENS i PETIT SÀPIENS, a la gala de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

Altres guardonats de la nit, que se celebra per quart any consecutiu, són 'La Comarca d’Olot' (Millor Publicació de Premsa) i Somgarrigues.cat (Millor Publicació Digital). Enguany, a més, també hi haurà tres premis especials: en l’àmbit de societat es reconeixerà el polític socialdemòcrata alemany Bernhard ‘Felix’ von Grünberg; en l’àmbit de la cultura es premiarà el compositor i músic letó Mārtiņš Brauns, i en el de comunicació, Txell Feixas, corresponsal al Pròxim Orient de TV3 i Catalunya Ràdio. En aquesta nit tan especial, que serà conduïda per Màrius Serra i tindrà actuacions musicals, també hi haurà espai per fer un reconeixement a tres capçaleres que han arribat als 25 anys de vida: 'Mètode', la Revista de Difusió de la Investigació de la Universitat de València;'La Vila', la revista mensual del Baix Montseny, i la revista trimestral de l’Associació Llengua Nacional. Moltes felicitats a tots els premiats i per molts anys de revistes en català!

Vídeo amb el discurs de Clàudia Pujol (a partir del minut 07:48)

Comparteix
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Sapiens.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Publiquem al web documents que descriuen el calc franquista de l'aparell repressiu nazi
Durant la Guerra Civil va dur a terme tota mena de tasques de suport a la República
La primera Constitució francesa republicana proclamava la sobirania popular i insistia en l’existència d’uns drets inalienables, com el de la llibertat personal
Analitzem les conseqüències del tractat que va posar fi a les institucions catalanes fa 302 anys
Geolocalitzem un dels elements més característics del nostre patrimoni industrial
  • Els pioners de l'esquíCatalunya, 1908: quan esquiàvem amb corbata i faldilla
  • Segle XIIIParís, Bolonya i Òxford. Així eren les primeres universitats
  • Investigació SàpiensJuan Gómez de Lecube: futbolista de dia, espia nazi de nit
Subscriu-t'hi
Subscriu-t'hi
Segueix-nos
Segueix-nos
Newsletter
Newsletter
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona Amb la col·laboració de:
Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació