Programa de Tardor al MAC

Papir amb jeroglífics de l'antic Egipte

Papir amb jeroglífics de l'antic Egipte

La seu de Barcelona del Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) ha posat en marxa una nova oferta d'activitats familiars de cap de setmana, vehiculades al voltant de quatre eixos temàtics: Egipte, Grècia, cultura visigoda i arqueologia. Els nous tallers es fan cada diumenge a les 11 h i neixen amb la voluntat de connectar amb les famílies i d'oferir activitats familiars estables de qualitat.

Els diumenges d'octubre estan dedicats al taller 'Màgia i misteri a l'antic Egipte', una activitat que pretén apropar a tots els públics el món ritual de l'antic Egipte a través de dos dels elements més importants en la seva cultura: la preservació del cos per al més enllà i l’escriptura sagrada. Per la seva banda, 'La festa de Dionís!' és el títol del taller que s'oferirà els diumenges de novembre. L’activitat està pensada per conèixer la ciutat grega d’Empúries i la ceràmica de les sales d’exposició, a través de la qual es parla del rol de l’home/dona/esclau en la vida quotidiana grega.

Finalment, al desembre, el taller 'L'assassinat d'Ataülf...' fa viatjar els assistents en el temps, a la Barcelona de l'any 415 dC, una època de molts enrenous. A través d'un joc de pistes per equips, l'activitat dona a conèixer la cultura visigoda. Les famílies representen diferents grups socials i han de trobar els elements per tal de preparar la coronació del rei, si no és que hi ha algun noble que s'hi oposa...

Per participar-hi és imprescindible fer reserva prèvia a través de l'e-mail macvisites.acdpc@gencat.cat o el telèfon 93 423 21 49. 

SAP 191

1 any de SÀPIENS + l'Atles Català DE REGAL per 24,90 €

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família.
Ja som més de 22.000

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto