Dia SÀPIENS amb gust de cuina monacal

Durant tota la jornada, els restaurants de la ciutat oferiran menús medievals

Cuina medieval
Cuina medieval
26 de setembre del 2011
Una desena de restaurants de Sant Cugat del Vallès han preparat uns deliciosos menús monàstics amb motiu de la celebració del Dia SÀPIENS a la ciutat. La degustació dels plats medievals que oferiran serà el complement pràctic a la conferència de l'historiador i crític gastronòmic Jaume Fàbrega, que ens aproparà a l'art culinari amb una intervenció sobre la cuina dels monjos (a les 13 h a la sala de conferències del Museu-Monestir de Sant Cugat del Vallès).

Aquests són els restaurants que s'han afegit a la iniciativa:
  • Masia Sant Cugat. Av. de les Corts Catalanes, s/n. Tel. 93 589 89 01
  • Santcugateria. Pl. Quatre Cantons, 3.Tel. 93 552 85 06
  • Tarta Ta tin. Balmes, 43. Tel. 606 044 393
  • Hotel Sant Cugat. Cèsar Martinell, 2. Tel. 93 544 26 70
  • Rondes Telefèric. Av. Torre Blanca, 2.Tel. 93 674 93 07
  • Biarritz. Camí de Can Gatxet, 97. Tel. 93 674 86 14
  • Sabat. Santiago Rusiñol, 46. Tel. 93 674 01 79
  • Barcelona Conxeito. Lluís Companys i Jover, 31. Tel. 93 590 61 48
  • Vallès Pa. Tel. 93 588 82 00
  • Lago di garda. Av. Alcalde Ramon Escaiola, 41
  • Margotin. Vinyoles, 8. Tel. 93 674 42 97
  • Restaurant Villa 50. Lluís Companys i Jover, 50. Tel. 93 675 03 77