Subscriu-t'hi
OFERTA ESPECIAL -25%
Subscriu-te ara i gaudeix de tot un any amb un descompte únic!
Subscriu-te ara i gaudeix de tot un any amb un descompte únic!

La gastronomia catalana al llarg de la història

Exterior del Museu de la Vida Rural

Exterior del Museu de la Vida Rural FOTO Martín Gallego

Un dia, la humanitat va aprendre a conrear el que abans només trobava en el camí. Va ser el pas de la vida nòmada a la sedentària, un estil que d’ençà hem perfeccionat i mai abandonat. A Catalunya, el Museu de la Vida Rural és un dels que recull millor aquesta història. El Museu posa l’èmfasi en com els pagesos treballaven el seu tros durant els segles XIX i XX. Es tracta de posar en valor els antics oficis dedicats a elaborar oli, vi o farina, entre altres productes. 

El Museu Rural també forma part de l'exposició de 'Els Paisatges a la Taula' que mostra l'evolució de la gastronomia catalana al llarg de la història. Podem gaudir d'una gran varietat de recursos i receptaris caracteristics de la nostra cuina i alhora reflexiona sobre la pèrdua del coneixement de la nostra tradició culinaria provocada, sobretot, per la globalització

Portada del número 234 del SÀPIENS (setembre 2021)

El gran enemic de Felip IV

Descobrim qui va ser l'home clau de la guerra dels Segadors

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto