OFERTA ESPECIAL -45%
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any per poc més de 3 € al mes!
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any d'un descompte únic!
Memòria de Barcelona

Visita guiada al Cementiri de les Corts

El recorregut permet conèixer on reposen les despulles de personalitats destacades de la cultura catalana

Panteó del cementiri de Les Corts
Panteó del cementiri de Les Corts

L'escultor Frederic Marès, l'actor i humorista Joan Capri, el fotògraf Pere Català-Roca o jugadors del Futbol Club Barcelona com Ladislao Kubala o Josep Samitier són alguns dels personatges il·lustres que es troben soterrats al cementiri de Les Corts. El recinete es pot descobrir lliurement amb un recorregut amb codis QR que permeten conèixer els panteons i sepultures més importants. 

Alguns punts d’interès d’aquest recorregut són el panteó dels Soldats, fet el 1904 per l’arquitecte municipal Pere Falqués –conegut pels seus bancs-fanals del Passeig de Gràcia– i que està dedicat als 728 soldats que van sortir del port de Barcelona i van morir al desastre de Cuba i Filipines; el cementiri hebreu en actiu més antic de Barcelona; o la Capella, reconstruïda el 1918 i que, com l’edifici de l’administració, es caracteritza pel seu toc modernista.

En el recinte de les Corts també descansen grans personalitats, com l’escultor Frederic Marès; Antoni Batlle, sacerdot i pedagog impulsor de l’escoltisme a Catalunya; el fotògraf i historiador Pere Català-Roca; l’actor i humorista Joan Capri; i alguns dels grans noms del Futbol Club Barcelona, com els jugadors Paulino Alcántara, Josep Samitier, César Rodríguez, Estanislau Basora, Ladislao Kubala o Javier Urruticoechea; el president Narcís de Carreras o el massatgista Àngel Mur.

El  cementiri de les Corts ofereix un recorregut amb Codis QR i també es poden concertar visites guiades gratuïtes entre setmana per a grups de més de 10 persones.

Més informació: 93 484 19 99

Subscriu-t'hi

Portada del número 261 de SÀPIENS (desembre 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

SUBSCRIU-T'HI​​​​​​​

Comentaris

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Portada del número 261 de SÀPIENS (desembre 2023)

L'assassinat de Carrero Blanco

L'atemptat que va condicionar la Transició

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Abacus. Més informació Accepto