Bonus Popap

Aquest 2019, el Monument favorit dels catalans arriba amb una novetat molt important, el bonus Popap, una acció conjunta que farem amb el programa ‘Popap’ de Catalunya Ràdio. Pareu molta atenció, perquè aquest bonus ho pot capgirar tot!

Vota el bonus Popap

Un dia abans de la fi de les dues semifinals i de la final, s’obrirà una enquesta al programa 'Popap' de Catalunya Ràdio en què es batran els monuments que s’enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories.

El monument guanyador de l’enquesta rebrà el bonus Popap, 2.000 vots extra que se sumaran als aconseguits al web sapiens.cat/monumentfavorit. En el cas de la gran final, aquest bonus serà de 3.000 vots.

Quins dies hi ha bonus Popap?
En el cas de la primera semifinal, l’enquesta s’obrirà a les 13.30 h del 2 d’abril i es tancarà a les 13.30 h del 3 d’abril; en el cas de la segona semifinal, l’enquesta s’obrirà a les 13.30 h del 9 d’abril i es tancarà a les 13.30 h del 10 d’abril, i en el cas de la gran final, l’enquesta s’obrirà a les 13.30 h del 16 d’abril i es tancarà a les 13.30 h del 17 d’abril.

Els resultats se sabran en directe al programa que condueix la Mariola Dinarès. Un cop tancada, l’enquesta, amb els resultats finals, serà visible als destacats del perfil d’Instagram del programa.