Actualitat 2019

Escolteu la secció d''El monument favorit dels catalans' al 'Popap' de Catalunya Ràdio

Posem a la vostra disposició totes les emissions del programa que ha fet el seguiment del concurs 'El Monument favorit dels catalans'

17 de d’abril de 2019
Aquest 2019, 'El monument favorit' és present al 'Popap' de Catalunya Ràdio
Aquest 2019, 'El monument favorit' és present al 'Popap' de Catalunya Ràdio

Cada dimecres, entre les 13 i les 14 h, la directora de la revista SÀPIENS, Clàudia Pujol, ha explicat al programa 'Popap' de Catalunya Ràdio les novetats sobre el concurs 'El monument favorit dels catalans'. Escolteu aquí tots els 'podcast' del programa conduït per Mariola Dinarès:

L'últim 'Popap' del Monument favorit: 17 d'abril
Ja tenim el guanyador del del Monument favorit dels catalans: el jaciment de L'Esquerda! El moment més esperat del concurs ha arribat i s'ha anunciat, en directe i en exclusiva, a l'últim 'Popap' dedicat al Monument favorit. També s'han fet pública els resultats de l'últim bonus Popap, que ha afegit 3.000 punts al marcador del vencedor. L'emissió d'avui ha comptat amb una breu entrevista a Ramon Isern, alcalde de les Masies de Roda.    


'Popap' del 10 d'abril 
Avui s'ha fet públic quin dels dos momuments que competienen la segona semifinal s'ha classificat per a la gran final. Él el mateix que s'ha endut els 2.000 punts extra del bonus Popap d'aquesta setmana. Ja tenim dos finalistes: comença la gran final del Monument favorit dels catalans! 


'Popap' del 3 d'abril
Gran emoció al programa d’avui! No només s'ha anunciat quin ha estat el monument guanyador de la primera semifinal i, per tant, el primer classificat per a la gran final. També s'ha fet públic quin dels dos semifinalistes s’ha endut els 2.000 punts extra que entregava la primera edició de l’enquesta del bonus Popap.



'Popap' del 27 de març 
Els 12 aspirants s'han sotmès a les votacions del públic i per fi tenim els quatre semifinalistes! La Clàudia Pujol anuncia quins monuments han estat els més votats i s'enfrontaran a les semifinals: la primera semifinal acaba de començar, ja podeu votar el que creieu que mereix arribar al gran combat!


 


'Popap' del 20 de març
Clàudia Pujol desvela quins són els 12 monuments finalistes del concurs 'El monument favorit dels catalans 2019'. Deu han estat triats per una comissió d'experts i els dos restants han estat els més votats pel públic en la fase de la crida popular. A partir d'aquest moment, comencen les votacions!

 

'Popap' del 13 de març
“Quin és per a tu el millor monument de Catalunya?” Amb aquesta pregunta, Mariola Dinarès presenta el concurs 'El monument favorit dels catalans 2019' en la primera emissió de l'espai destinat al nostre concurs, que ha comptat amb la participació de Clàudia Pujol, directora de SÀPIENS. Les primeres propostes comencen a arribar, i entre elles, se'n destaquen les d'Albert Anguer, 'influencer' d'instagram i gestor d'Instagramers Catalonia.  

Comentaris