Actualitat 2019

Les xarxes socials vibren amb la final d'‘El monument favorit’

L’Esquerda ha arrasat també a Twitter amb una intensa campanya per demanar el vot dels ciutadans

17 de d’abril de 2019
Twitter bull amb 'El monument favorit'
Twitter bull amb 'El monument favorit' Getty Images

La gran final del concurs 'El monument favorit dels catalans 2019' ha tingut un gran ressò a les xarxes socials. Especialment a Twitter, que s’ha omplert de piulades a favor de l’Esquerda i Santa Maria del Mar amb l'etiqueta #MonumentCat.

De nou, l’expectació al voltant del concurs s’ha notat especialment a Osona i, molt intensament, a Roda de Ter i les Masies de Roda, els municipis que acullen i gestionen l'Esquerda. La seva implicació ha estat d’allò més entregada i, des de l’inici de la competició, han realitzat una potent campanya a les xarxes per incentivar la ciutadania a votar el seu monument. Entre moltes altres accions, han promogut una campanya fotogràfica amb l’etiqueta #JoVotolEsquerda i han realitzat diversos vídeos on agraeixen el suport popular i animen els veïns a seguir participant amb la mateixa intensitat per a la recta final.

I ho han aconseguit: l’Esquerda ja és oficialment el Monument favorit dels catalans 2019. A continuació, trobareu un recull de les piulades més destacades d’aquesta emocionant final.

 

Comentaris