Premis

Un àpat al Marimorena, restaurant del Millor Cuiner de l'Any 2017

Gaudiu de la cuina de proximitat del xef Albert Mendiola

11 de març de 2019
Sala del restaurant Marimorena
Sala del restaurant Marimorena Enrique Marco

Els seus ingredients de proximitat i les distincions del xef Albert Mendiola, com el premi Cuiner de l’Any 2017 al Fòrum Gastronòmic de Girona, fan del restaurant Marimorena la sensació actual de l’escena gastronòmica de Sant Boi de Llobregat. Si participeu en el concurs d''El monument favorit', podreu descobrir la cuina del xef que, recentment, també ha estat distingit amb la preuada Carxofa d’Or 2018, una mostra més del seu respecte pel producte de km 0.

El restaurant Marimorena acumula més de tres anys de recorregut a Sant Boi de Llobregat, amb una clientela fidel que es va ampliar des del reconeixement de Mendiola com a Cuiner de l’Any. Aquí, hi trobareu productes provinents de Sant Boi, com els ous de corral i les hortalisses que el mateix xef tria en aquesta personal i ferma aposta pels aliments de proximitat.

Descobriu el millor de la cuina catalana amb un menú per a dues persones proposat pel restaurant. El dia i hora de la reserva s'adaptarà a la disponibilitat de l'establiment.

Escollir el monument favorit dels catalans
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra (el "bonus Popap"), els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris