Premis

Subscripcions anuals a la 'Revista Musical Catalana'

Participeu al concurs i podreu rebre a casa la publicació centenària de l'Orfeó Català

12 de març de 2019
'Revista Musical Catalana'
'Revista Musical Catalana'

Si us agrada la música, no us pot faltar la ‘Revista Musical Catalana', el referent de les publicacions musicals del nostre país. La revista de l’Orfeó Català, amb 115 anys d’història i editada per Som Sàpiens Publicacions des del 2011, divulga l'activitat musical que es desenvolupa als Països Catalans i l’actualitat internacional.

A les seves pàgines, hi trobareu actualitat, reportatges, entrevistes, estrenes, programació i crítiques de concerts, dossiers i fins i tot una secció infantil que acosta la música clàssica als més petits. Si voleu rebre a casa els sis números que la 'Revista Musical Catalana' edita anualment, participeu en el concurs 'El monument favorit dels catalans' i accedireu al sorteig de dues subscripcions cada setmana.

Escollir el monument favorit dels catalans
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, El monument favorit dels catalans té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra, els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada fase, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

 

Comentaris