Premis

Un cap de setmana a la casa rural L'Arassa

Vota el teu monument favorit i guanya una estada per a dues persones a aquesta casa rural espectacular situada a Rocafort de Queralt

11 de de març de 2019
El menjador de L'Arassa
El menjador de L'Arassa © Jordi Bosch

L'Arassa és el lloc ideal per passar uns dies en bona companyia i desconnectar de la rutina. A més d’estar envoltada d’un paisatge pel qual és una delícia passejar-hi, l’allotjament compta amb comoditats que satisfaran fins i tot els més exigents. Un bany relaxant a la piscina, un bon aperitiu en una de les seves dues terrasses o una ronda de futbolí per veure qui paga el proper vermut són només algunes de les coses que hi podeu fer durant l'estada. Les hores entre les parets d’aquesta casa rural passen més ràpid del que un voldria!

Ubicada a Rocafort de Queralt, L’Arassa és una molt bona destinació per a famílies i grups d’amics a la recerca de tranquil·litat i comoditat. I, alhora, permet gaudir dels atractius turístics de la Conca de Barberà i la Segarra, com ara la Ruta del Cister, excursions amb burricleta (bicicleta elèctrica rural) o experiències gastronòmiques i enològiques singulars. 

Amb cinc habitacions, consta de quatre dormitoris equipats amb un llit de matrimoni i un d’individual i un dormitori amb dos llists individuals. Cada habitació té lavabo i televisor.

Condicions del premi
El premi que sortegem inclou una nit d'allotjament per a dues persones. El premi, que està subjecte a la disponibilitat de places de l'allotjament, es pot gaudir fins al 31 d'octubre del 2019, excepte ponts, festius i temporada alta.


Escollir el monument favorit dels catalans
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'Monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és el monument favorit dels catalans 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra (el "bonus Popap"), els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris