Premis

Un cap de setmana rural a Cal Pastor

Gaudiu d’una estada per a dues persones en un allotjament patrimonial al cor de les Garrigues

27 de març de 2019
Una de les habitacions de Cal Pastor, a la Pobla de Cérvoles
Una de les habitacions de Cal Pastor, a la Pobla de Cérvoles © Cal Pastor

Antigament, a Cal Pastor hi vivia el pastor dels ramats de Cal Cabré, a la Pobla de Cérvoles. Avui és un fantàstic establiment d’agroturisme que ha estat reformat conservant els elements de la construcció original. És un dels premis que podeu guanyar si participeu al concurs 'El monument favorit dels catalans 2019'. 

Cal Pastor ofereix un xec regal amb valor de 100 € per a la reserva d'un cap de setmana per a dues persones. En aquesta casa rural, un oasi de tranquil·litat enmig de les Garrigues, us hi sentireu com a casa i gaudireu de la comoditat de les seves instal·acions, amb una sala d’estar amb llar de foc, una biblioteca, un jardí amb piscina climatitzada i servei de spa. I en un entorn immillorable, enmig de conreus de vinyes i oliveres i a un cop de cotxe de Montblanc o del Reial Monestir de Santa Maria de Poblet.

Escollir el monument favorit dels catalans
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de les semifinals i de la final s'hi afegirà una quantitat de vots extra, els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris