Premis

Un cap de setmana sostenible al Cerdanya EcoResort

Situat al cor dels Pirineus, es tracta d'un allotjament ideal per descobrir en família racons encisadors

05 de març de 2019
Exterior d'un dels bungalous del Cerdanya EcoResort
Exterior d'un dels bungalous del Cerdanya EcoResort © Cerdanya Ecoresort

Cerdanya EcoResort és un complex turístic d’ambient familiar ubicat a Prullans, amb una vista magnífica sobre la vall de la Cerdanya i el Pirineu. Format per un hotel de quatre estrelles, un aparthotel i un càmping, ofereix serveis com piscines, zona de spa, un parc d’activitats amb granja i restaurants on es pot degustar una cuina de muntanya de proximitat i ecològica. A més, molts dels ingredients que s'utilitzen per preparar els plats provenen del seu propi hort, el Verger Cerdà.

El Cerdanya EcoResort té un ferm compromís per la sostenibilitat: usen energies renovables i utilitzen la seva pròpia biomassa. A més, el respecte i l’amor per l’entorn natural també es reflecteix amb les nombroses activitats que el Cerdanya EcoResort ofereix als hostes per tal de descobrir els paisatges de la Cerdanya, ja sigui en rutes de senderisme o BTT.

Condicions
El premi, vàlid fins al 31 de març del 2020, és per a famílies de fins a 4 membres (2 pares i 2 nens) i inclou una nit d'allotjament al Cerdanya EcoResort. L'estada es pot escollir entre un bungalou, un apartament o una habitació de l'hotel. Estan exclosos els ponts i les vacances escolars. 


Escollir 'El monument favorit dels catalans'
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra (el "bonus Popap"), els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris