Premis

Una estada gastronòmica a l’Hostal Jaumet

A aquest allotjament centenari podreu tastar una exquisida cuina tradicional en plena vall del Llobregós

05 de març de 2019
El restaurant de l'Hostal Jaumet
El restaurant de l'Hostal Jaumet

L'Hostal Jaumet, a Torà, és un allotjament familiar especialitzat en cuina tradicional. Conserva la cuina de carbó i les cassoles de fang, on els guisats fan xup-xup a foc lent. Alguns dels plats estrella són els peus de porc amb panses i pinyons, l’ofegat de la Segarra i la famosa perdiu amb vinagreta de l’àvia Ramona. Quan hi aneu, pregunta-hi pel Sopar del Traginer o pel Menú Gastronòmic de Cuina Tradicional. Són una delícia!

L'establiment, que té més de 128 anys, també disposa d'habitacions, funcionals i confortables. I a l'estiu es pot gaudir d'una zona de solàrium amb piscina. 

Condicions
El premi és per a dues persones i inclou una nit d'allotjament en habitació doble en règim de pensió completa. Si ho desitjeu, podreu realitzar una excursió per la vall del Llobregós acompanyats del Jaumet, quarta generació de la nissaga que regenta aquest històric hostal.


Escollir 'El monument favorit dels catalans'
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra (el "bonus Popap"), els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris