Actualitat

La fundació Josep Irla convoca el Premi Assaig Irla 2016

Les obres hauran de tractar la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans i els seus reptes de futur

Marta Pérez
10 de febrer de 2016
El president Josep Irla en una fotografia de 1945 -  Fundació Josep Irla
El president Josep Irla en una fotografia de 1945 - Fundació Josep Irla
La fundació Josep Irla, en col·laboració amb Angle Editorial, convoca el Premi Assaig Irla 2016, dotat amb 6.000 euros i la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció ‘El Fil d'Ariadna', d'Angle Editorial. Es valorarà especialment les obres que combinin l'exposició teòrica, la seva aplicació pràctica i la seva exemplificació a través de comparatives amb altres realitats.

Totes les obres han d'estar escrites en llengua catalana amb una extensió d'entre 180.000 i 200.000 espais. S'han de lliurar sis còpies en paper degudament enquadernades a la seu de la Fundació Josep Irla (Calàbria, 166 entresòl. 08015 Barcelona) i una còpia en suport informàtic a través del correu electrònic politica@irla.cat. Als originals hi ha de constar el nom, els cognoms, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a i la data de presentació. El termini de presentació d'originals finalitza el 7 d'abril de 2016 a les 14 hores.

La resolució del Premi va a càrrec d'un Jurat compost per cinc personalitats destacades del món polític, econòmic, social i cultural dels Països Catalans, proposades pel Patronat de la Fundació Josep Irla i Angle Editorial, així com una persona representant de la Fundació Josep Irla que exerceix la funció de secretari/a.

La resolució del premi es farà pública en el marc de la Nit Irla 2016 que se celebrarà durant la primavera de 2016. Posteriorment, la Fundació Josep Irla celebrarà un acte de presentació de l'obra.

Subscriu-t'hi

Portada Sàpiens 196

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

Subscriu-t'hi

Comentaris

Portada Sàpiens 196

Mandela guerriller

Els primers anys del jove que va canviar Sud-àfrica

1 any de SÀPIENS + l'Atles Català DE REGAL per 24,90 €

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família.
Ja som més de 22.000

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto