Toni Vidal retrata la cultura catalana dels setanta

El fotògraf Toni Vidal va retratar diferents persones que treballaven per reconstruir el país

El fotògraf Toni Vidal va retratar diferents persones que treballaven per reconstruir el país FOTO Toni Vidal

Quan es va instal·lar a Barcelona l'any 1968, el fotògraf Toni Vidal va engegar un projecte en el qual retratava la gent de la cultura que treballava per reconstruir el país. Va fotografiar des d'escriptors fins a directors de teatre, passant per activistes i erudits, entre d'altres. 

El resultat d'aquesta feina és una gran col·lecció d'imatges en blanc i negre i en color que mostren la realitat de l'època tot explorant la personalitat de qui retratava. També mostra els espais de treball d'aquestes persones creant atmosferes introspectives alhora que mostrant el sentit col·lectiu d'una cultura que reneix. 

El Museu d'Història de Catalunya acull, fins a l'octubre l'exposició "Toni Vidal retrata la cultura catalana dels setanta", el projecte acabat. Es pot visitar de dimarts a dissabtes de 10 a 19 h, els dimecres fins a les 20 h i els diumenges i festius de 10 a 14.30 h. El preu general de l'entrada és de 4 €, el reduït de 3 € i el dels grups de 3,5 €.

Portada 194

1968: quan la guerra del Vietnam va sacsejar el món

Ens endinsem en les mobilitzacions estudiantils de caràcter global contra el conflicte que van donar peu a l'eclosió de moviments com l'ecologisme o el feminisme

1 any de SÀPIENS + l'Atles Català DE REGAL per 24,90 €

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família.
Ja som més de 22.000

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sapiens.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto