Notícies

Vídeos en suport de la campanya #NoErenBruixes

Personalitats del món de la cultura, la comunicació i la política ens han enviat càpsules de suport a la campanya #NoErenBruixes, eren dones. Atenció, perquè un dels vídeos arriba des d'Escòcia

Clara Segura, Laura Rosel, Mari Pau Huguet i Carme Forcadell ens han enviat vídeos de suport
Clara Segura, Laura Rosel, Mari Pau Huguet i Carme Forcadell ens han enviat vídeos de suport

Des que vam engegar la campanya, diverses personalitats de diferents àmbits han mostrat el seu suport a la campanya. Algunes persones ho han fet amb vídeos que podeu veure a continuació:

Clara Segura


Laura Rosel


Mari Pau Huguet


Carme Forcadell


Claire Mitchell i Zoe Venditozzi, impulsores de Witches of Scotland ('Bruixes d'Escòcia'), una campanya que vol reparar la memòria de les dones jutjades i executades per bruixeria a aquest país.Ester Capella

 

Manifest

La cacera de bruixes és un clar exemple dels atacs i la discriminació als quals les dones han estat sotmeses al llarg de la història. Al segle XV, en una societat impregnada per la misogínia, moltes van ser acusades injustament de provocar mort i destrucció. Des de SÀPIENS, impulsem un acte de justícia històrica per recuperar la memòria d'aquelles dones, dignificar-les i reivindicar totes aquelles que han estat reprimides al llarg de la història.

Subscriu-t'hi

Portada del número 259 de SÀPIENS (octubre 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

Subscriu-t'hi

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000