Us convidem a la presentació del nou número d''El Món d'Ahir', dedicat als rius

Divendres 6 de març, Toni Soler i Antonio Baños presentaran el número 13 de la revista a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic

Portada del número 13 d'El Món d'Ahir
Portada del número 13 d'El Món d'Ahir
14 de febrer del 2020

"La Història és un riu d'esdeveniments irrepetibles. (...) Són també les artèries del territori". En d'altres casos, han servit de "fronteres naturals entre comunitats rivals" i han estat l'escenari de grans batalles, com les del Somme, durant la Primera Guerra Mundial, o la de l'Ebre. Així ens ho explica Toni Soler a la presentació del número 13 d'El Món Ahir, que dedica el seu dossier als rius, un número que el mateix Soler, director de la revista, i el periodista Antonio Baños presentaran el proper divendres 6 de març a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic.

Aquest número, ja disponible a les llibreries i a la botiga de la revista, inclou articles de Josep Maria Ganyet, Lolita Bosch, Jordi Graupera, Xavier Antich o el mateix Antonio Baños, que escriu sobre l'Amazones, potser l'únic lloc del planeta on tot és possible al preu més dolorós i car: el mal, la bogeria i la mort. També són presents als reportatges altres grans rius, com el Kwai (Tailàndia) i el seu icònic pont, el Huang He, el Rin i el Danubi.

L'acte, gratuït, tindrà lloc a les 19 h de divendres 6 de març a la llibreria - espai cultural Muntanya de Llibres de Vic (Jacint Verdaguer, 31). Us hi esperem!

PLL elmondahir 13