Aquest Sant Jordi, regala 'El món ho ha de saber'

Pots comprar-lo al web o el mateix 23 d'abril a les parades de l'ANC, Òmnium Cultural, Gent de la Terra i l'APPEC

Aquesta Sant Jordi, 'El mon ho ha de saber' i una rosa
Aquesta Sant Jordi, 'El mon ho ha de saber' i una rosa

Aquest 23 d'abril celebrem un Sant Jordi especial, el Sant Jordi del Tricentenari i el Sant Jordi d''El món ho ha de saber'. Amb aquesta campanya, SÀPIENS donava a conèixer Catalunya al món amb el llibre 'Catalonia calling', que van rebre més de 14.500 personalitats mundials de diferents àmbits com Obama, Angela Merkel, Michael Caine, Durao Barroso, Sting o Mark Zuckerberg. 'El món ho ha de saber' va tenir un èxit sense precedents, un èxit que volem que creixi fent arribar el llibre a més i més persones. Per això us proposem que sigui el vostre llibre de Sant Jordi, una obra que explica com cap altra la nostra història i l'atzarosa relació entre Catalunya i Espanya en els últims 300 anys. A més, si el compres abans del 15 d'abril, te l'enviarem a l'adreça que ens proporcionis perquè el puguis incorporar a la teva biblioteca o regalar-lo per Sant Jordi a la persona que desitgis.

Agraïments de tot el món
'El món ho ha de saber' va ser un èxit aclaparador: l'Assemblea Nacional Catalana es va sumar al projecte; vam haver d'incrementar el nombre de personalitats inicials quan quedava poc menys d'un mes per a la fi de la campanya i el web va batre rècords de visites. Encara ens quedava, però, una agradable sorpresa, les cartes i e-mails d'agraïment que ens van enviar les personalitats que van rebre el llibre. Kofi Annan, Tony Blair, la família reial danesa, l'entrenador del Manchester United, el president del Líban, el príncep Carles d'Anglaterra, George Soros o la primera ministra del Quebec van ser algunes de les persones que es van posar en contacte amb la redacció de SÀPIENS.

Una nova sorpresa seria que aquest 23 d'abril la rosa de Sant Jordi anés acompanyada d'un exemplar del 'Catalonia calling. El món ho ha de saber'. Pots adquirir-lo a www.elmonhohadesaber.cat (si el compres abans del 15 d'abril, te l'enviarem a l'adreça que ens proporcionis) o, el mateix dia de Sant Jordi a les parades d'Òmnium Cultural (Rambla Catalunya), l'Assemblea Nacional Catalana (Plaça Catalunya), Gent de la Terra (a l'alçada de l'Ateneu Barcelonès, al carrer Canuda), i l'APPEC (Rambla Catalunya, entre Consell de Cent i Aragó). Bon Sant Jordi a tothom.