Situació còmica amb el ‘Catalonia calling'

La policia ugandesa confon el paquet amb el llibre de la campanya i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba

Portada del 'Catalonia calling'
Portada del 'Catalonia calling'

Ahir, el diari neerlandès ‘NLTimes' va publicar una notícia amb un titular sorprenent: "Les cartes bomba d'Uganda promocionaven la independència de Catalunya". El rotatiu explicava que aquestes cartes les havien rebut des de la ciutat holandesa de Schiedam diferents mandataris i polítics ugandesos, entre els quals hi ha Yoweri Museveni, president del país africà; Kizza Besigye, líder de l'oposició, o Erias Lukwago, alcalde de Kampala. Tots ells es trobaven a la llista de personalitats de la campanya ‘El món ho ha de saber' i les "cartes" no eren altra cosa que els exemplars del ‘Catalonia calling', que incloïen el DVD de la Via Catalana. La notícia feia referència a una altra informació publicada el 3 de febrer pel diari ugandès ‘The Observer', segons la qual la presidenta del Parlament ugandès, Rebecca Kadaga, havia rebut una carta bomba.

Per un error de la policia ugandesa, es va confondre el paquet que contenia el ‘Catalonia calling' i el DVD de la Via Catalana amb una carta bomba, un paquet de luxe i vistós que han rebut més de 15.000 personalitats de tot el món. Aquests enviaments internacionals, que s'han fet amb l'empresa britànica Royal Mail, formen part de la campanya més ambiciosa i de més èxit de Sàpiens Publicacions. Una campanya que va superar totes les expectatives, que va batre rècords de participació i que ha rebut mostres d'agraïment i suport de nombroses personalitats d'arreu del planeta.

Més enviaments
A més, tot i els esforços d'alguns sectors de la premsa de Madrid per desacreditar el llibre ‘Catalonia calling - El món ho ha de saber', SÀPIENS i l'Assemblea Nacional Catalana segueixen amb la seva tasca de donar a conèixer la causa catalana al món. És per això que la revista ha lliurat més exemplars del llibre perquè es distribueixin a la vintena de delegacions exteriors que aquesta entitat té arreu del món. Així, ‘Catalonia calling' arribarà a més persones de països tan remots i diversos com Austràlia, Hong Kong, Israel, l'Argentina, l'Equador, la República Dominicana, Dinamarca, els Estats Units o Xile, entre d'altres.