​​​​​​​​​​​Envia el món ho ha de saber

Tornem a difondre la nostra història al món

Recordeu 'El món ho ha de saber'? Sí, aquella campanya amb què vam explicar la història de Catalunya al món. Gràcies a tots els que hi vau participar, més de 15.000 persones d'arreu del món, entre les quals trobem Obama, Merkel o el papa Francesc, van rebre un llibre en què s'explicava la nostra història. Ara en recuperem els articles principals perquè els compartiu a les xarxes i els envieu al màxim nombre de persones possible. En un moment com l'actual, és imprescindible tornar a difondre la nostra història a escala mundial.

  • Què us demanem? Que compartiu aquesta pàgina a xarxes, l'envieu al màxim nombre de persones possible i els demaneu que ho comparteixin amb els seus amics.
  • Què trobareu en aquesta pàgina? Una versió del llibre 'Catalonia calling. El món ho ha de saber' en els següents idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.
  • Com es poden consultar? Es poden consultar gratuïtament en aquesta mateixa pàgina i us en podeu descarregar el PDF.
English: 'What the world has to know'

Catalonia finds itself at a crucial point in its history. Since 1st October 2017, the day when the referendum on self-determination was held and brutally suppressed by the Spanish state, hundreds of thousands of people have been coming out onto the streets to defend democracy. And so it seems the opportune moment to explain the historical reasons that drive the people of Catalonia's desire for freedom. These can be found in this book, entitled 'The World Has to Know This'. Share this with your friends.

 

Download PDF
Castellano: 'El mundo lo tiene que saber'

Cataluña se encuentra en un momento clave de su historia. Desde el pasado 1 de octubre, día de la celebración del referéndum de autodeterminación -que el Estado español reprimió brutalmente-, centenares de miles de personas están saliendo a la calle para defender la democracia. Por eso nos ha parecido que es el momento oportuno para explicar las razones históricas que mueven el anhelo de libertad del pueblo catalán. Las encontraréis en el libro 'El mundo lo tiene que saber'. Compartidlo con vuestros amigos!

 

Descarga el PDF
Deutsche: 'Die Welt soll es wissen'

Katalonien befindet sich in einem entscheidenden historischen Moment. Seit dem 1. Oktober, an dem ein Selbstbestimmungsreferendum stattfand, das vom Staat brutal unterdrückt wurde, gehen hunderttausende von Menschen auf die Straße, um die Demokratie zu verteidigen. Uns erscheint es wichtig, die historischen Gründe für dieses Streben nach Freiheit der Menschen in Katalonien zu erklären. Ihr findet die Erklärungen dazu in dem Buch: "Die Welt soll es wissen". Teile es mit Deinen Freunden und Bekannten!

 

Download PDF
Français: 'Ce que le monde doit savoir'

La Catalogne est à un moment clé de son histoire. Depuis le 1er Octobre, le jour où le référendum d'autodétermination a eu lieu, et que l'Etat espagnol a brutalement réprimé, des centaines de milliers de personnes sont descendues dans la rue pour défendre la démocratie. C'est pourquoi nous jugeons opportun d'expliquer quelles sont les raisons historiques qui avivent l'envie de liberté du peuple catalan. Vous les trouverez dans ce livre intitulé 'Ce que le monde doit savoir'. Partagez-le avec vos amis!

 

Télécharge le pdf
Català: 'El món ho ha de saber'

Catalunya es troba en un moment clau de la seva història. Des del passat 1 d'octubre, dia en què es va celebrar el referèndum d'autodeterminació -que l'Estat espanyol va reprimir brutalment-, centenars de milers de persones estan sortint als carrers per defensar la democràcia. Per això ens ha semblat que és el moment oportú per explicar quines són les raons històriques que mouen l'anhel de llibertat del poble català. Les trobareu en aquest llibre titulat 'El món ho ha de saber'. Compartiu-lo amb els vostres amics!

 

Descarrega't el PDF
Portada del número 251 de SÀPIENS (febrer 2023)

Dins una txeca

Ens infiltrem en els centres de tortura de la rereguarda republicana

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Abacus. Més informació Accepto