Les fitxes policials dels 113 de l'Assemblea de Catalunya

Traiem a la llum per primera vegada les fitxes dels membres de la plataforma antifranquista

Al número 203 del SÀPIENS vam publicar un reportatge sobre la detenció dels 113 membres de l'Assemblea de Catalunya, el 28 d'octubre de 1973 a Barcelona. L'autor de l'article va aconseguir les fitxes policials dels detinguts, les vam escanejar i les vam publicar en aquesta pàgina. Són fitxes d'una o dues pàgines escrites a màquina que contenen ratlles i anotacions fetes a mà. Per consultar-les, podeu cercar una persona pel nom o cognom al cercador o escollir una d'aquestes opcions: nom (ordenats per ordre alfabètic); personalitats; curiositats, i quantitat de la multa (en pessetes). Els noms apareixen com van ser escrits per la policia. N'hi ha en castellà i mal escrits: "José Luis Carot Rovira", "Asunción Sallés" o "José María Obiols" (Raimon Obiols). A sota del nom hem posat l'ofici o activitat del detingut, tal com és a la fitxa.

Llegeix més

Subscriu-t'hi

El periodisme d'investigació forma part de l'ADN de la revista SÀPIENS. Investiguem la història a arxius d'arreu del món, accedim a documents inèdits i els publiquem, com hem fet amb les fitxes policials dels 113 de l'Assemblea de Catalunya.

Subscriu-t'hi
Mostra-ho tot
Fes una cerca si busques un nom concret. També pots filtrar per nom, personalitats, curiositats o quantitat de la multa.
Busca per Nom
Tanca
Busca per Personalitats
Tanca
Busca per Curiositats
Tanca
Busca per Quantitat de la multa
Tanca
Veure'n més