OFERTA ESPECIAL -40%
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any d'un descompte únic!
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any d'un descompte únic!
La història a casa

Ajudeu els robots a salvar obres d'art

Alguns museus de Londres ofereixen vídeos, treballs manuals i activitats que podeu fer amb els petits de la casa

1 Ajudeu els robots a salvar obres d'art
Ajudeu els robots de la Tate a salvar obres d'art
Ajudeu els robots de la Tate a salvar obres d'art

Voleu ajudar els robots a salvar obres d'art? Voleu saber quin animal artístic sou? Voleu fer pop art com Andry Warhol i fer la vostra pròpia sopa Campbell? Us agradaria saber quin artista podria decorar la vostra habitació? Tot això i més és el que podeu fer a Tate Kids, un web específic amb activitats per a nens i nenes del web de la Tate, el nom que agrupa quatre museus anglesos: Tate Britain, Tate Liverpool, Tate St. Ives i Tate Modern, de la qual us parlem just a sota.

A Tate Kids trobareu treballs manuals, testos i jocs molt divertits com Art Parts, en què haureu de potenciar la creativitat per ajudar els robots a salvar obres d'art. A més, a totes les activitats trobareu indicat el temps que necessiteu per fer-les. Una passada.

2 Un passeig virtual per la impressionant Tate Modern
La Tate Modern, a Londres
La Tate Modern, a Londres Getty Images

Una pregunta per als vostres fills i filles: què creieu que es podria fer amb una central elèctrica immensa que ha deixat de funcionar? La resposta: convertir-la en un museu. Això és el que va passar amb la central hidroelèctrica que es va construir a la vora del riu Tàmesi, a Londres, entre el 1947 i el 1963, un edifici imponent que tenia una sala de turbines enorme, de 35 metres d'alçada i 152 de llargada. La central va deixar de funcionar el 1981 i el maig de l'any 2000 va reobrir però ja com a museu, amb la sala de turbines com una de les atraccions principals. Des de llavors, més de 40 milions de persones han visitat la Tate Modern. Quina gentada! Si no hi heu estat, anoteu-vos-ho per a una propera visita quan el coronavirus ens ho permeti, però, mentrestant, feu aquesta passejada virtual a través d'aquest vídeo en 360º, que permet veure una de les aranyes de l'escultora francesa Louise Bourgeois.

Subscriu-t'hi

Portada del número 261 de SÀPIENS (desembre 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

SUBSCRIU-T'HI​

Comentaris

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Portada del número 261 de SÀPIENS (desembre 2023)

L'assassinat de Carrero Blanco

L'atemptat que va condicionar la Transició

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Abacus. Més informació Accepto