Homenatgem Jordi Sabater Pi, el gran primatòleg català

Us convidem a un acte en record del 'pare' de Floquet de Neu que tindrà lloc el dijous 26 de setembre al cementiri del Poblenou de Barcelona. Hi farem una visita guiada i, després, col·locarem una placa commemorativa

Jordi Sabater Pi, el 1967, a Guinea Equatorial
Jordi Sabater Pi, el 1967, a Guinea Equatorial
16 de setembre del 2019

Jordi Sabater Pi sempre serà recordat per haver portat Floquet de Neu a Barcelona, però el cert és que aquest primatòleg va fer descobertes pioneres a l'Àfrica subsahariana que li van valdre reconeixement i prestigi internacionals. Ara el volem homenatjar a casa nostra amb un acte que farem el dijous 26 de setembre al cementiri del Poblenou de Barcelona, on reposen les seves despulles. L'acte començarà al voltant de les 18 h i consistirà en una visita guiada pel recinte que acabarà amb la col·locació d'una placa commemorativa i amb una xerrada que impartiran el fill -Josep Oriol Sabater- i els néts del reputat primatòleg. Aquesta xerrada ens acostarà a la faceta més personal del 'pare' de Floquet de Neu.

L'acte, organitzat conjuntament per SÀPIENS i Cementiris de Barcelona, és gratuït i obert a tothom. Recordeu: tindrà lloc dijous 26 de setembre, al voltant de les 18 h, al cementiri del Poblenou. Tot i que no és necessari fer-ho, us recomanem que confirmeu l'assistència al 93 484 19 20. Us hi esperem.