Monument favorit 2017

Avui es fan públics els 20 candidats a Monument Favorit dels Catalans

El programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio ofereix l'exclusiva a les 18 h

14 de de març de 2017
El programa 'Estat de Gràcia' fa el seguiment setmanal del concurs del monument favorit 2017
El programa 'Estat de Gràcia' fa el seguiment setmanal del concurs del monument favorit 2017

La comissió d'experts ja ha deliberat i ja ha seleccionat, entre les propostes de la crida popular, les icones finalistes del concurs del monument favorit!

Però no serà fins avui a les 18 h quan es donaran a conèixer la llista dels 20 finalistes. Estigues atent al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, perquè serà allà on se sabran els 20 monuments que competeixen en el concurs del monument favorit. Quina emoció! 

Els criteris de selecció
Dels 20 monuments, tres han estat els més proposats durant la fase de la crida popular, durant la qual han arribat més de 5.000 candidatures. Els altres 17 els ha seleccionat la comissió d'experts entre les propostes fetes, més de 300, tot tenint en compte el valor històric, artístic i social de les icones patrimonials.

A partir d'avui, a les 18 h, quan se sàpiguen els 20 monuments finalistes, podràs votar a través del web del concurs el teu monument favorit. La votació s'allargarà fins al 21 de març, i els 12 monuments que tinguin menys votacions quedaran eliminats. Els altres vuit competiran en els quarts de final, a partir del 21 de març.

Com puc votar?
Per votar, només cal que siguis usuari registrat de Descobrir.cat (si ets usuari de Sapiens.cat o Cuina.cat no cal que et tornis a registrar, perquè el mateix usuari serveix per als tres webs). Si no n'ets, te'n pots fer al moment. Pots fer un vot cada hora. I com més votis, més opcions tens de guanyar algun dels premis que se sortegen cada setmana, a partir del 21 de març.

El concurs del monument favorit dels catalans 2017 compta de nou amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura.

Comentaris