Monument favorit 2018

Comença la primera semifinal del monument favorit 2018

La cartoixa d'Escaladei i Sant Pere de Rodes són les altres icones patrimonials que han superat la fase classificatòria del concurs organitzat pels companys del DESCOBRIR

20 de d’abril de 2018
Cartoixa d'Escaladei
Cartoixa d'Escaladei

El castell de Montsoriu i el monestir de Santa Maria de Vallbona són els primers monuments que s'enfronten en la semifinal del concurs del monument favorit dels catalans 2018, organitzat per la revista DESCOBRIR amb la col·laboració de la col·laboració de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. Ja podeu començar a votar! 

Montsoriu i Santa Maria de Vallbona són les icones patrimonials que han quedat en primera i quarta posició, respectivament, en la fase classificatòria, que ja s'ha tancat i que ha deixat fora vuit dels 12 monuments que hi participaven. En aquesta fase, s'han registrat més 90.000 votacions.

La primera semifinal s'allargarà fins al dijous 26 d'abril a les 12 h.

Els altres classificats
Els altres dos monuments que s'han classificat per a les semifinals són la cartoixa d'Escaladei i el monestir de Sant Pere de Rodes, que han quedat en tercera i quarta posició, respectivament.

Aquestes dues icones s'enfrontaran en semifinals entre el 26 d'abril i el 3 de maig.

En directe, per Catalunya Ràdio
El resultat de la fase classificatòria del concurs del monument favorit dels catalans s'ha donat a conèixer, en directe i en exclusiva, al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, que cada setmana fa el seguiment de la competició.

Voleus votar-hi?
Només cal que siguis usuari registrat de Descobrir.cat i accedir al web del concurs monument favorit, que compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura. Es pot fer un vot cada hora, i cada vegada que ho facis, entraràs al sorteig d'un munt de premis!

Pots seguir l'evolució i el dia a dia de la competició a través de la pàgina de Resultats del web del concurs, o a través de Twitter, amb l'etiqueta #MonumentCat. 

Participeu en el trivia!
Aquest any, a més de voler saber quin és el monument favorit dels catalans, també busquem l'expert en patrimoni del país. Demostra els teus coneixements sobre els monuments al trivia. 

Les dues persones que responguin correctament més preguntes, es batran en duel el 10 de maig a Catalunya Ràdio. El premi per al més experts dels experts és un premi súper exclusiu, que consisteix en passar una nit al jaciment d'Empúries i un sopar al restaurant Molí de l'Escala, a tocar de la ciutat grecoromana.

Comentaris