Monument favorit 2018

Vota a la segona semifinal del monument favorit dels catalans

El que superi aquesta fase 'lluitarà' en la gran final contra el monestir de Santa Maria de Vallbona, guanyador del primer enfrontament

27 de d’abril de 2018
Cartoixa d'Escaladei
Cartoixa d'Escaladei

Santa Maria de Vallbona ha arribat a la gran final del monument favorit dels catalans, el concurs que organitzen els companys del DESCOBRIR en col·laboració amb l'Agència Catalana de Patrimoni. El monestir cistercenc ha superat el castell de Montsoriu per només 211 vots. El resultat de la primera semifinal, que va començar el 19 d'abril, ha estat de 32.028 vots per a la icona de l'Urgell i 31.817 per a la fortalesa gòtica de la Selva. 

Emoció fins al final!
Aquesta eliminatòria ha estat especialment disputada. Hi ha hagut moments en què només un vot separava un monument de l'altre, i la incògnita s'ha mantingut ben bé fins a l'últim moment. L'anunci del resultat s'ha fet, en directe i en exclusiva, en el programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio.

Comença la segona semifinal
Ahir a les 18.30 va començar la segona semifinal del concurs, en què s'enfronten la cartoixa d'Escaladei i el monestir de Sant Pere de Rodes. Fins al 3 de maig, a les 12 h, podreu votar al web del concurs (una vegada cada hora) per un dels dos monuments. Si hi participeu, optareu a un dels centenars de premis que se sortegen cada setmana.

El gran expert en patrimoni
A més, aquest 2018, a més de buscar el monument favorit, els companys del DESCOBRIR busquen el gran expert en patrimoni del país amb aquest 'trivia'. Els dos millors es batran en duel al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio el dijous 10 de maig. El guanyador gaudirà d'una estada d'una nit al jaciment d'Empúries i d'un àpat al restaurant Molí de l'Escala. Podeu participar-hi al web del concurs.

Comentaris