Actualitat 2019

Tot a punt per a l'últim bonus Popap

24 hores abans del tancament de les semifinals i de la final del concurs, s'obrirà una enquesta a l'Instagram del programa de Catalunya Ràdio que ho pot capgirar tot

15 de d’abril de 2019
Tot a punt per al bonus Popap
Tot a punt per al bonus Popap

Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una novetat molt important a la qual cal parar molta atenció, perquè pot capgirar els resultats aconseguits al web del concurs, sapiens.cat/monumentfavorit. Llegiu-ho atentament!

Com en la resta d’edicions, el concurs 'El monument favorit dels catalans' d’aquest 2019 es fa conjuntament amb l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio, enguany, amb el programa 'Popap', que condueix Mariola Dinarès de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.

Què és el bonus Popap?
És una quantitat de vots extra que s’afegiran als resultats aconseguits al web del concurs, sapiens.cat/monumentfavorit. Vint-i-quatre hores abans del tancament de les dues semifinals i de la final del concurs, s’obrirà una enquesta a l’Instagram Stories del programa 'Popap' en què la gent podrà votar per un dels dos monuments que s’enfronten en les semifinals i en la final. El guanyador d’aquesta enquesta s’emportarà el bonus Popap, que serà de 2.000 vots en el cas de les semifinals i de 3.000 en el cas de la final.

Quins dies hi ha bonus Popap?
Els dies 3, 10 i 17 d’abril, coincidint amb el tancament de les dues semifinals i de la final.

Quan comença la primera enquesta del bonus Popap?
El 2 d’abril, a les 13.30 h, s’obrirà a l’Instagram Stories del programa 'Popap' l’enquesta en què els usuaris podran votar per l’Esquerda o per Santa Maria de Ripoll, els dos monuments que s’enfronten en la primera semifinal.

L’enquesta es tancarà a les 13.30 h del 3 d’abril. El guanyador d'aquesta sumarà 2.000 vots als resultats aconseguits al web del concurs. Cal tenir en compte que les votacions al web del concurs s’aturaran a les 10 h del mateix 3 d’abril, moment en què s’amagaran els resultats. 

Tant les votacions al web del concurs com el resultat de la votació del bonus Popap a l’Instagram Stories es coneixeran en directe durant l’emissió del programa 'Popap', que proclamarà el guanyador de la primera semifinal, i després seran públics al web del concurs.

Quan comença la segona enquesta del bonus Popap?
El 9 d’abril, a les 13.30 h, s’obrirà a l’Instagram Stories del programa 'Popap' l’enquesta en què els usuaris podran votar per la basílica de Santa Maria del Mar o pel monestir d’Escornalbou, els dos monuments que s’enfrontaran en la segona semifinal.

L’enquesta es tancarà a les 13.30 h del 10 d’abril. El guanyador d'aquesta sumarà 2.000 vots als resultats aconseguits al web del concurs. Cal tenir en compte que les votacions al web del concurs s’aturaran a les 10 h del mateix 10 d’abril, moment en què s’amagaran els resultats. Aquests es coneixeran en directe durant l’emissió del 'Popap' i després seran públics al web del concurs.

Quan comença la tercera enquesta del 'Popap'?
El 16 d’abril, a les 13.30 h, s’obrirà a l’Instagram Stories del programa 'Popap' l’enquesta en què els usuaris podran votar pels dos monuments que s’enfrontaran en la final del concurs.

L’enquesta es tancarà el 17 d’abril, a les 13.30 h. El guanyador d'aquesta sumarà 3.000 vots als resultats aconseguits al web del concurs. Cal tenir en compte que les votacions al web del concurs s’aturaran a les 10 h del 17 d’abril, moment en què s’amagaran els resultats. Aquests es coneixeran en directe durant l’emissió del 'Popap' i després seran públics al web del concurs.

Comentaris