Premis

Superxefs, a la cuina! 200 receptes per als petits de la casa

Sortegem la col·lecció completa dels llibres d'Ada Parellada amb receptes i consells per cuinar amb tota la família

05 de març de 2019
Els quatre volums de la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!'
Els quatre volums de la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!'

Si sou uns cuinetes, segur que us agrada compartir aquesta passió amb els vostres fills. Si és així, segur que us agradarà la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!', quatre volums amb 200 receptes perquè els petits de la casa s'ho passin d'allò més bé cuinant. Són plats pensats per a nens d'entre 6 i 12 anys amb les indicacions i la supervisió d'una autèntica 'crack' de la cuina, l'Ada Parellada. La col·lecció es divideix en quatre volums amb 50 receptes cadascun, un per cada estació de l'any, per posar en valor la importància dels productes de temporada. 

Sols o acompanyats
Són receptes saboroses, equilibrades, saludables i pensades perquè les puguin preparar sols o, millor encara, amb la vostra ajuda. Als llibres, plens d'il·lustracions i amb un estil de redacció amè i directe, els nens trobaran els millors consells per posar-se als fogons. A més de les receptes, hi trobaran consells i trucs de la xef del Semproniana, descripcions dels diferents aliments, propostes de menús per a les ocasions especials i, al final de cada volum, el Test del Superxef, un joc de preguntes i respostes sobre cuina i alimentació. No és la primera vegada que l'Ada se submergeix en el món de la cuina infantil: també són seus els llibres com 'A dinar!: receptari pràctic perquè els nens mengin de tot' i 'Més enllà dels macarrons: com aconseguir que els teus fills mengin sa'. 

Escollir 'El monument favorit dels catalans'
La revista SÀPIENS, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio organitzen la quarta edició del concurs que des del 2016 escull el monument favorit de Catalunya.

En el concurs, 12 monuments aspiren a 'El monument favorit dels catalans'. Deu són triats per un jurat i els altres dos són escollits per proposta popular, en una primera fase en què qualsevol usuari pot proposar un monument. Després d'aquesta primera setmana, comencen les votacions: en la primera (del 20 al 27 de març), s'enfronten els 12 monuments finalistes, dels quals només quatre es classifiquen per a les semifinals. En la primera semifinal s'enfrontaran el primer i el quart, i, en la segona, el segon i el tercer. Els guanyadors de cada semifinal es batran en la gran final, que serà del 10 al 17 d'abril. Aquell dia sabrem quin és 'El monument favorit dels catalans' 2019!

Com es vota?
Per votar i optar als premis, us heu de registrar al web. Podeu emetre un vot cada hora, sempre a sapiens.cat/monumentfavorit. Com sempre, us anirem informant a xarxes, especialment al Twitter, amb l'etiqueta #monumentCat.

La gran novetat del 2019: el bonus Popap
Aquest 2019, 'El monument favorit dels catalans' té una gran novetat. I és que als resultats finals de cada fase s'hi afegirà una quantitat de vots extra (el "bonus Popap"), els recollits en una enquesta que es farà a l'Instagram del programa 'Popap', de Catalunya Ràdio. Un dia abans de la fi de cada enfrontament, s'obrirà una enquesta al programa conduït per Mariola Dinarès en què es batran els monuments que s'enfronten en les semifinals i en la final. L’enquesta es vehicularà a l’Instagram del programa, mitjançant l’Instagram Stories; començarà a les 13.30 h del dia anterior de la fi de la fase en concret i acabarà 24 hores després (a les 13.30 h del dia en què es tanca la fase). El guanyador de l'enquesta rebrà un bonus Popap: 2.000 vots extra que s'afegiran al resultat obtingut al web del concurs. En el cas de la final, aquest bonus serà de 3.000 vots. Consulteu les bases del concurs per saber-ne tots els detalls.

Comentaris