Acompanyeu-nos a la presentació del número dedicat a les dones de la Guerra Civil

El dijous 27 de setembre, presentem a l'Institut Català de les Dones el SÀPIENS de setembre, un número de dones escrit íntegrament per dones. Hi esteu convidats!

Portada del SÀPIENS 198 (setembre 2018), dedicat a les dones de la Guerra Civil
Portada del SÀPIENS 198 (setembre 2018), dedicat a les dones de la Guerra Civil
21 de setembre del 2018

El proper dijous, 27 de setembre, a les 12 h, presentem l'especial SÀPIENS dedicat a les dones de la Guerra Civil a l'Institut Català de les Dones (ICD), a Barcelona. Clàudia Pujol, directora de la nostra publicació; Núria Balada, presidenta de l'Institut, i la historiadora Teresa Abelló parlaran d'un número en què 12 dones que escriuen habitualment per a la revista han fet un retrat de 12 dones que van viure durant la Guerra Civil en diferents bàndols, contextos i escenaris.

Aquest número ha tingut un gran ressò a les xarxes socials, on hem rebut nombroses felicitacions, especialment a Twitter (aquí en podeu veure algunes). 

Recordeu, el dijous 27 de setembre, a les 12 h, a l'auditori de l'Institut Català de les Dones (plaça de Pere Coromines, 1, Barcelona). L'acte és gratuït, però cal confirmar assistència prèvia enviant un e-mail a icd.activitats@gencat.cat. Us hi esperem!