Activitats de Nadal a Torroella de Montgrí i l'Estartit

Els municipis ofereixen un programa d'actes i iniciatives per a tots els públics durant les dates nadalenques

Activitats de Nadal a Torroella de Montgrí i l'Estartit
Activitats de Nadal a Torroella de Montgrí i l'Estartit Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit
13 de desembre del 2022

S'acosta Nadal i els municipis d'arreu de Catalunya es preparen per aquestes dates tan assenyalades amb agendes plenes d'activitats. A Torroella de Montgrí i l'Estartit tenen a punt un bon grapat de propostes adreçades a petits i grans, per a tots els públics i per a tots els gustos.

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre se celebra el Mercat de Nadal a la plaça de la Vila de Torroella, on a les tardes es faran cantades de nadales. Dissabte, a les 17 h, hi haurà un tió de llibres al convent de les Clarisses, un acte en què es faran un berenar popular i actuacions per animar l'ambient. Potser encara us sobrarà temps per veure una representació dels Pastorets a la plaça de l'Església de l'Estartit, a les 19 h. Diumenge, el Mercat continuarà amb més cantades i amb dos concerts de Nadal, a les 18 h, a l'església de Sant Genís de Torroella i a la de Santa Anna de l'Estartit.

El programa nadalenc es completarà amb tallers infantils, cercaviles i espectacles com la representació musical dels Pastorets, de què podreu gaudir el 21 de desembre en diferents punts de Torroella de Montgrí. El 31 de desembre, a les 11.30 h, no us perdeu la Festa de l'Home dels Nassos al Pati de Can Quintana, una jornada plena de música i d'activitats per als més menuts, entre les quals destaquen la Cursa dels Nassos i una cercavila pels carrers de Torroella.

Per acabar, sempre fidels a la seva cita i preparats per repartir regals, els Reis d'Orient arribaran a totes dues localitats el 5 de gener, en una jornada amb castells de focs, tallers i l'esperada cavalcada. Consulteu el programa complet de Nadal a l'agenda de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.


Informació pràctica
 

  • Activitats de Nadal
  • Dates: del 17 de desembre de 2022 al 5 de gener de 2023
  • Lloc: Torroella de Montgrí i l'Estartit
  • Consulteu el programa complet i els horaris aquí