Amposta es converteix en epicentre cultural durant les Jornades de les Lletres Ebrenques

Del 18 al 22 d’octubre, la ciutat s'omplirà de tertúlies, recitals, espectacles i activitats familiars amb la literatura com a protagonista

Jornades de les Lletres Ebrenques d'Amposta
Jornades de les Lletres Ebrenques d'Amposta
11 d'octubre del 2022

Autores i autors consolidats i novells, poetes, professionals de l’edició, músics i altres personalitats de la cultura tornaran a reunir-se a Amposta durant les Jornades de les Lletres Ebrenques, que se celebraran del 18 al 22 d’octubre a l'Oficina de Turisme del municipi. Durant cinc dies, la ciutat s'omplirà de tertúlies, recitals, taules rodones i espectacles amb la literatura com a protagonista, en la dissetena edició d’aquesta trobada que comptarà amb la participació d’un centenar de personalitats del món de les lletres.

Tot i que els actes s’iniciaran el dimarts 18, la inauguració de les Jornades serà el 21 d’octubre, a les 19 h. L’escriptor, rapsode i catedràtic Tomàs Llopis oferirà la lliçó inaugural Claus, plaers i vigència. Una invitació a (re)llegir Joan Fuster, en el marc del centenari del naixement de l’autor. També hi haurà activitats per als més petits, com el taller Viu la prehistòria a través d’un relat en primera persona; actuacions musicals i presentacions de novetats literàries, com la novel·la Com vas perdre el braç, Balchowsky?, de Toni Orensanz. En total, una vintena d’actes que combinaran la literatura amb altres disciplines artístiques i culturals.

Finalment, tancarà les Jornades de les Lletres Ebrenques la sessió Que et fessis vella tu... / sí que em faria escopir sang, a partir de l’obra de Gabriel Ferrater, del qual enguany també se celebren cent anys del seu naixement.

Informació pràctica


Cartell de les Jornades de les Lletres Ebrenques d'Amposta