Aquest estiu, llegiu el SÀPIENS a la platja i a la piscina

Les biblioteques públiques ofereixen la possibilitat de llegir revistes a les bibliopiscines i les biblioplatges

Aquest estiu, llegiu el SÀPIENS a les biblioplatges i a les bibliopiscines
Aquest estiu, llegiu el SÀPIENS a les biblioplatges i a les bibliopiscines

Sí, no cal que us diem que el SÀPIENS és, també, una bona lectura de vacances. Però el que sí que potser us descobrim és que no cal que us poseu la revista a la motxilla quan aneu a la platja o a la piscina, ja que el trobareu a les bibliopiscines i a les biblioplatges que cada estiu ofereixen les biblioteques públiques del nostre país. Això és possible gràcies a la col·laboració entre la Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura i l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), que distribueix vora 2.000 exemplars en 143 lots de revistes en català.

Els usuaris de les biblioteques que s’han sumat a la iniciativa tindran a la seva disposició el SÀPIENS i el Petit SÀPIENS i altres publicacions editades pel grup Som, com CUINA i DESCOBRIR. A més, també podran fullejar els títols 'Cavall Fort', 'El Tatano', 'Enderrock', 'Fosbury', 'Reporter Doc', 'Namaka', 'Piu-Piu', 'Cocoter' i 'Diari Bitxos'.

Un concurs per incentivar la lectura de revistes en català
A més, els usuaris de les biblioteques públiques estan convidats a participar en l’acció #BiblioEstiuRevistes, un concurs per incentivar la lectura de revistes en català que premia amb una tauleta i una subscripció d’un any a la plataforma digital iQuiosc.cat a la persona que pengi a Facebook, Twitter o Instagram amb aquesta etiqueta una foto llegint una revista en català i aconsegueixi més “m’agrada”.