Argentona convoca la Beca Burriac de recerca històrica i social

El certamen promou l'estudi del passat d'aquest municipi del Maresme amb una dotació de 4.000 € per al desenvolupament del projecte guanyador

Beca Burriac 2022
Beca Burriac 2022 Ajuntament d'Argentona
21 de juliol del 2022

"Promoure l'estudi i la recerca històrica i cultural del municipi i el seu entorn, en els seus aspectes històrics, arqueològics, antropològics, socials i econòmics." Aquest és l'objectiu de la Beca Burriac que l'Ajuntament d'Argentona ha convocat, amb un canvi de format, després de celebrar tretze edicions del seu reconegut Premi Burriac. A diferència de les edicions anteriors, la nova convocatòria escollirà un únic projecte d'investigació entre les propostes presentades, que becarà amb una dotació de 4.000 € per al seu desenvolupament posterior. 

La Beca Burriac 2022 s'atorgarà al millor projecte que versi sobre aspectes històrics, socials o culturals d'aquesta vila del Maresme. Els projectes que s'hi presentin han de ser d'autoria pròpia, individual o col·lectiva, i no han d'haver estat presentats ni guardonats en altres certàmens. Tampoc han d'estar compromesos en tràmits de publicació. Han de tenir una extensió mínima de 5 pàgines i han d'incloure aspectes com el tema d'investigació, els objectius per assolir, un esquema desenvolupat del treball, la metodologia i les fonts que s'empraran en el seu desenvolupament.

El termini d'admissió de propostes està obert fins al 15 de setembre. Podeu consultar les bases i presentar els vostres projectes a argentona.cat/becaburriac. Un cop es doni a conèixer el guanyador, l'autor o autors diposaran d'un any natural per elaborar i presentar el treball de recerca a l'Ajuntament d'Argentona.

Informació pràctica
 

  • Termini per lliurar els projectes: 15 de setembre de 2022 
  • Lliurament: les propostes s'han de presentar a través d'un formulari al web de la Beca Burriac
  • Premi: 4.000 € per al desenvolupament del projecte guanyador
  • Consulteu tota la informació i les bases de la beca al web de la Beca Burriac