Barcelona obre la casa dels nous viatgers

B the travel brand Xperience és un nou concepte de botigues de viatges

Un dels espais de B the travel brand Xperience Barcelona -  B the travel brand
Un dels espais de B the travel brand Xperience Barcelona - B the travel brand
17 d'octubre del 2017
Autor
Redacció
A l'avinguda Diagonal, núm. 512, de Barcelona es troba B the travel brand Xperience, l'espai que obre la nova cultura del viatge a tots els viatgers, un espai on la tradicional agència de viatges estableix una nova forma de relacionar-se amb els diferents públics i clients.
 
Amb un ampli programa d'activitats i experiències, B the travel brand Xperience Barcelona genera nous motius cada dia perquè els viatgers visitin la botiga: s'hi organitzen des de presentacions de destinacions, concerts i presentacions de llibres i revistes fins a col·loquis, activitats infantils, exposicions, cursos i tallers. Amb tot plegat, l'espai es converteix en un aparador dinàmic de la nova cultura viatgera.
 
Dissenyadors d'experiències
El fil conductor de totes les propostes són els viatges i les destinacions, i el seu objectiu és acostar els viatgers, cada vegada més exigents, a noves cultures i racons del món desconeguts.
 
A més, B the travel brand Xperience Barcelona compta amb un equip de dissenyadors d'experiències, és a dir, experts assessors de viatges que creen experiències úniques i personalitzades.