Barcelona a través de la mirada d'Antoni Vives Fierro

El Palau Robert inaugura l'exposició 'Vives Fierro. Olor de trementina', que ressegueix la trajectòria d'aquest paisatgista urbà barceloní

Exposició 'Vives Fierro. Olor de trementina' al Palau Robert
Exposició 'Vives Fierro. Olor de trementina' al Palau Robert Palau Robert
24 de setembre del 2023

"Ser pintor és una cosa que va lligada a la meva vida. Només podria deixar de pintar si em tornés boig o si em quedés cec". Són paraules del pintor barceloní Antoni Vives Fierro, que ha convertit l'art en una part integral de la seva existència. A camí entre el figurativisme, l'impressionisme i l’expressionisme, aquest artista acumula una intensa i fructífera obra que l'ha convertit en un paisatgista urbà per excel·lència. La seva visió de la ciutat de Barcelona es pot conèixer a l'exposició Vives Fierro. Olor de trementina, que acaba d'inaugurar el Palau Robert. 

L’Eixample, el Quadrat d'Or i el Modernisme, els carrers de Bailèn, Girona, Bruc, Mallorca, Provença... Són els elements que més ha pintat Vives Fierro. Però més enllà de recórrer la Barcelona de l'artista, la mostra fa una pinzellada de les seves altres ciutats pintades, a Catalunya i al món, i dels més de quatre-cents retrats que ha fet al llarg de la seva carrera. Comissariada per l'artista Clàudia Vives Fierro i amb direcció d'art de l'Estudi Diego Feijóo, es pot visitar fins al 12 de novembre a la Sala 4 del Palau Robert. 

Informació pràctica