Begur es converteix en una gran sala de cinema

Del 10 al 13 d'octubre, el municipi del Baix Empordà acull la cinquena edició del Festival Internacional de Cinema de Comèdia

Gene Kelly al cartell del V Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur
Gene Kelly al cartell del V Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur
8 d'octubre del 2019

Aquest octubre, Begur es converteix en una ciutat de pel·lícula amb la celebració del Festival Internacional de Cinema de Comèdia, que del 10 al 13 d'octubre porta al municipi del Baix Empordà llargmetratges i curtmetratges de països d'arreu del món com ara Espanya, els Estats Units, França, Bèlgica o el Brasil. La projecció de l'última pel·lícula de Woody Allen, 'A rainy day in New York', donarà el tret de sortida a un certamen que aquest 2019 inclou un homenatge a Stanley Donen, el director de la mítica 'Cantant sota la pluja', i a l'actriu Nora Navas.

Els amants dels clàssics podran gaudir amb la projecció de la versió restaurada de 'Rufufú', de Mario Monicelli, amb Vittorio Gassman, Claudia Cardinale i Marcello Mastroianni. Per la seva banda, els nens gaudiran amb 'Lino', una divertida història d'animació que aquest 2019 encapçala el Festival dels Nens.

A més de les projeccions, que tindran lloc al Cinema Casino, el programa també inclou activitats com visites guiades, espectacles, concerts i exposicions vinculades al món del cinema. Coincidint amb el festival, una trentena de botigues de Begur oferiran descomptes especials i 32 bars i restaurants serviran plats i còctels de pel·lícula.

Consulteu-ne tot el programa al web del festival.

Gene Kelly al cartell del V Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Begur