El camp i la ciutat es trobaran a la Festa Arrels

El 19 de novembre, la primera edició presencial de Mercat Arrels reunirà més de quaranta artesans de l'alimentació al Museu Marítim de Barcelona

14 de novembre del 2022

Amb la primera edició de la Festa Arrels, que se celebrarà el 19 de novembre al Museu Marítim de Barcelona, els companys d'Arrels volen establir un punt de trobada entre el camp i la ciutat. Fins ara ho han fet amb la seva revista trimestral, amb el seu web i amb el mercat de pagès online més gran del món. Ara també volen apropar l'entorn rural al món urbà de manera presencial, per això han organitzat aquesta jornada plena de gastronomia, xerrades, música i activitats per a tots els públics.

El punt fort de la festa serà el Mercat de Pagès Arrels, en el qual els productors del mercat virtual plantaran parada acompanyats d'altres productors de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, Girona Excel·lent i DO Empordà. Podreu degustar els productes d'una quarantena de parades, i també comprar-los per menjar-los a casa. Un altre dels espais destacats de la Festa Arrels serà el dedicat als tastos d'embotits, formatges, vins i olis.

Però no tot serà menjar i beure. També hi haurà música, activitats infantils i un espai de reflexió amb xerrades sobre la pagesia, l'alimentació conscient o la viticultura. Així mateix, cal destacar que es durà a terme la projecció del documental 'Caravana Delta', on es mostra l'experiència de set artistes que van compartir la transhumància de bous al delta de l'Ebre. La festa es tancarà amb un concert de Mazoni després de la lectura d'un manifest a favor d'una nova manera de relacionar-se entre el camp i la ciutat. 
 

Festa Arrels
 


Informació pràctica

  • Festa Arrels
  • Lloc: Museu Marítim de Barcelona
  • Data i horari: dissabte, 19 de novembre de 2022, d'11 a 20 h
  • Descarregueu-ne el programa complet en aquest enllaç