Castell-Platja d’Aro convoca el 7è Premi Jordi Comas de Recerca Local

El guardó està dotat amb 4.500 € i es concedirà a un projecte d'investigació sobre el municipi

Detall del cartell del 7è Premi Jordi Comas de Recerca Local
Detall del cartell del 7è Premi Jordi Comas de Recerca Local Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Per setè any consecutiu, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha presentat el Premi Jordi Comas de Recerca Local, que premiarà amb 4.500 € el millor projecte inèdit d'investigació sobre el municipi (inclòs el nucli de s'Agaró). El treball pot centrar-se en qualsevol àmbit (història, geografia, turisme, cultura, esport, biografies...) i pot presentar-se de forma individual o col·lectiva abans del 31 d'octubre a la Biblioteca Mercè Rodoreda. El veredicte es farà públic a la segona quinzena de desembre i el treball final caldrà lliurar-lo abans del 31 de desembre de 2019.

El guardó porta el nom de Jordi Comas i Matamala (1945-2012), un empresari de l'hoteleria i la restauració que va ser regidor a l'Ajuntament, va estar estretament vinculat a diverses entitats turístiques i econòmiques, i va contribuir a la transformació del carnaval del municipi empordanès.

El guanyador de la darrera edició del premi va ser el comunicador Joan Perich per la seva investigació sobre ‘Ràdio Mi Amigo’, una emissora que es va instal·lar a Platja d'Aro entre el 1974 i el 1978, després d'estar a un vaixell situat en aigües internacionals de la mar del Nord. La recerca analitzarà les circumstàncies que van portar la ràdio a la població catalana i com aquesta va ajudar a la promoció turística del municipi arreu d'Europa.

Per a més informació, consulteu el web de l'Ajuntament o descarregueu-vos aquí les bases del premi.