L'art pren Castelló d'Empúries

Del 10 al 12 d'octubre, el centre històric del municipi de l'Alt Empordà es converteix en un aparador artístic amb la Ruta de l'Art

L'escultura 'Orada', d'Emili Armengol, és la imatge de la 13a Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries
L'escultura 'Orada', d'Emili Armengol, és la imatge de la 13a Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries
5 d'octubre del 2020

Art, patrimoni, música i gastronomia. Són els ingredients de la Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries, que aquest 2020 arriba a la 13a edició amb la participació de 91 artistes que exhibiran la seva obra en un espai del centre històric del municipi empordanès. L'esdeveniment, que se celebra del 10 al 12 d'octubre, és un itinerari senyalitzat per la vila medieval que porta els visitants per 16 espais expositius com l'Ecomuseu-Farinera, el Palau Macelli, el Portal de la Gallarda o els convents de Sant Agustí i Sant Domènec. Enguany, hi participen estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, les obres dels quals poden veure's al claustre del convent de Santa Clara.

La ruta inclou el Mercat d'Art, que té lloc a la Sala Municipal, l'espai on també se celebra el ruTast (una selecció de vins de l'Empordà); actuacions musicals; correfoc i batucada per als més petits, i una visita guiada pels principals edificis històrics de la vila, en què es comenten les obres que s'hi exhibeixen.

Informació pràctica