Comença el concurs del Plat Favorit dels Catalans 2017

Ja pots votar els plats amb IGP o DOP del país que més t'agraden!

17 d'octubre del 2017

L'any passat, la revista CUINA va demanar als catalans quin era el seu plat favorit del receptari tradicional, i va guanyar l'escudella. Enguany, et demanem quin plat t'agrada més dels que han preparat els 22 restaurants que representen cadascuna de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) o denominacions d'origen protegides (DOP) que hi ha al país.

El concurs està patrocinat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d'Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d'IGP i DOP, i ha arrencat avui a www.cuina.cat/platfavorit.

De 22 receptes a 2

Els restaurants participants en el concurs tenen a punt les 22 receptes, i ja pots votar les que més t'agradin. Votar et fa participar immediatament en el sorteig de centenars de premis! Fins al 2 de novembre, les receptes que sumin menys vots s'aniran eliminant, fins que només quedin les dues finalistes.

A partir d'aleshores, i fins al 19 de novembre, hi haurà un enfrontament entre aquestes dues receptes. Caldrà prendre partit! I, si les vols tastar, les pots reservar i comprar ja preparades als establiments d'Ametller Origen.

El guanyador es donarà a conèixer el diumenge 19 de novembre al migdia, en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, on es proclamarà el Plat Favorit 2017.