Compra el teu carnet de la Ruta del Cister

Ja podeu visitar els monestirs reials de Santa Maria de Poblet, Santa Maria de Vallbona i Santes Creus amb una entrada conjunta i a un preu únic

El monestir de Poblet
El monestir de Poblet Getty Images
11 d'octubre del 2023

Santa Maria de Poblet, Santa Maria de Vallbona i Santes Creus. Aquests tres monestirs reials, alguns dels més bells de Catalunya, constitueixen un triangle patrimonial i cultural excepcional que manté vives comunitats monàstiques mil·lenàries. Són l'eix vertebrador de la Ruta del Cister, un recorregut per l'espectacularitat arquitectònica, l'espiritualitat i la tradició monàstica encara viva de tres comarques catalanes: la Conca de Barberà, l'Urgell i l'Alt Camp.

Ara, podeu visitar tots tres monestirs amb una entrada conjunta i a un preu únic de 15 €. Amb aquest carnet, que podeu comprar en línia o en qualsevol dels punts de la ruta, podreu entrar un cop a cadascun dels tres conjunts. A Poblet trobareu el conjunt cistercenc habitat més gran d'Europa, reconegut Patrimoni Mundial per la UNESCO; a Vallbona, compartireu el pas de les hores amb una comunitat religiosa femenina amb més de 800 anys de presència ininterrompuda, i, a Santes Creus, descobrireu per què aquest indret va ser triat per reis i nobles per al seu repòs etern.

El carnet de la ruta té una validesa de dos anys a partir de la primera visita i també inclou un audiovisual al monestir de Santes Creus i una visita guiada a Santa Maria de Vallbona. Compreu l'entrada conjunta, llegiu més informació de cadascun dels monestirs i consulteu el mapa de la ruta al web de la Ruta del Cister.