‘Comtes', la nova sèrie sobre l'origen de la nació catalana

La docusèrie mostrarà el procés dels primers comtes catalans per posar fi al domini franc

Imatge del rodatge de la docusèrie 'Comtes' -  La Xarxa
Imatge del rodatge de la docusèrie 'Comtes' - La Xarxa
27 de novembre del 2017

Al llarg de la seva història, Catalunya ha lluitat diverses vegades per la seva sobirania. Per això, la nova producció de La Xarxa ha volgut cercar els orígens de la nació catalana i plasmar-los en la docusèrie ‘Comtes', que portarà a les nostres televisions els regnats de Guifré el Pelós, Guifré Borrell, Sunyer I i Borrell II. Aquesta docusèrie, escrita per Albert Sánchez Piñol i dirigida per Carles Porta, mostrarà com al segle XI els primers comtes catalans van emprendre un procés per aconseguir la independència de l'imperi carolingi i posar fi al domini franc.

L'objectiu de la sèrie és apropar els espectadors a una etapa convulsa políticament i plena de disputes pel poder amb la màxima fidelitat històrica i una ambientació el més realista possible. Constarà de quatre capítols, cadascun dedicat a un comte, i s'endinsarà en la personalitat i el llegat d'aquests personatges.

‘Comtes', realitzada per Antàrtida Produccions, s'emetrà pels volts de Nadal per les televisions locals i el canal 159 de Movistar .