Tornem a regalar 'Estimats Lluc i Joana', el llibre amb els contes d'Oriol Junqueras

Després que s'exhaurissin els 30.000 exemplars en només 48 hores, hem decidit reeditar-lo i distribuir-lo de franc amb el SÀPIENS de gener, que arriba avui a quiosc

Tornem a regalar el recull 'Estimats Lluc i Joana'
Tornem a regalar el recull 'Estimats Lluc i Joana'
21 de desembre del 2018

El número de desembre del SÀPIENS va arribar a quiosc amb un regal molt especial: un recull de contes plens d'història que Oriol Junqueras ha escrit als seus fills, Lluc i Joana, des de la presó, primer des d'Estremera i després des de Lledoners. La resposta a aquesta iniciativa va ser sorprenent, i en només 48 hores es van exhaurir els 30.000 exemplars que havíem editat. Davant això, hem decidit tornar a editar el llibre i regalar-lo amb el SÀPIENS de gener, que ja és a quiosc. 

Un projecte fet de manera desinteressada
El projecte va néixer quan Neus Bramona, esposa d'Oriol Junqueras, ens va fer arribar desenes de cartes que l'historiador havia enviat als seus fills des de la presó. De seguida vam veure clar que havíem de fer alguna cosa amb tot allò, i més tenint en compte que Junqueras va ser un dels primers col·laboradors de SÀPIENS. Així es va forjar un projecte molt especial, fet de manera desinteressada per totes les persones que hi han participat: editors, correctors, dissenyadors, i els il·lustradors de la portada i dels dibuixos que acompanyen els contes.

Ja a quiosc
El llibre, titulat 'Estimats Lluc i Joana. Contes des de la presó', el podreu obtenir de franc amb el número de gener de la revista, que ja teniu als punts de venda habituals.

Portada d'Estimats Lluc i Joana