Convertiu-vos en especialistes universitaris en mitologia i simbologia amb l'ISCREB

L'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona organitza el diploma d’Especialista Universitari en Mitologia i Simbologia

'Prometeu encadenat', de Paul Rubens
'Prometeu encadenat', de Paul Rubens

Sense la mitologia, moltes de les grans obres contemporànies no existirien. Els mites de religions i civilitzacions antigues han configurat la cultura occidental i, en ocasions, aquests relats simbòlics han estat elements constructors d'identitats individuals i col·lectives. Així, conèixer i interpretar els relats de la pròpia cultura i de les altres és una forma d’accedir a la diversitat i profunditat d’experiències i reflexions sobre la condició humana i una forma d’entendre-les i de comprendre’ns a nosaltres mateixos. Aquesta és la base del diploma d’Especialista Universitari en Mitologia i Simbologia, de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB), que té com a objectiu aportar les eines necessàries per tal d’endinsar-nos en aquesta “cartografia de l’ésser humà” que són els símbols i els mites.

El diploma s'adreça tant a estudiants com a professors i docents, i a professionals d'altres àmbits. Hi poden accedir les persones que tinguin graus en Humanitats i Ciències Religioses, així com tothom qui posseeixi una titulació universitària prèvia de 240 crèdits. El programa consta de quatre mòduls i es desenvoluparà a través de sessions presencials i del treball realitzat mitjançant de la plataforma d’aprenentatge en línia de l’ISCREB. 

El període d'inscripció acaba el 25 de setembre. Per consultar el programa complet i conèixer el professorat, visiteu el web de l'ISCREB.