Copes amb excèntrics

El proper 'Vins amb història' us convida a tastar els vins preferits d'alguns dels personatges històrics més extravagants

Copa de vi -  Quinn Dombrowski
Copa de vi - Quinn Dombrowski
28 d'octubre del 2014
Autor
Redacció

Enric Calpena es rodejarà d'alguns dels personatges més extravagants de la història a la propera sessió de "Vins amb història", que tindrà lloc a la Sala de Tancs de la Fàbrica Moritz Barcelona. Entre excentricitats i anècdotes, podreu degustar el vi preferit d'Heliogàbal, l'emperador més llunàtic de Roma, que es va guanyar la mala reputació per anar en contra de l'ordre religiós i social tradicional. També descobrireu el vi de Borgonya que ennuvolava el cap del Rei Sol, el francès Lluís XIV. No va ser l'únic Borbó titllat de llunàtic, també tenen històries extravagants Felip V, Ferran VII, Isabel II i Alfons XIII.

A continuació, viatjareu al Turkmenistan per conèixer les lleis més absurdes i estrafolàries que va promulgar el president Saparmurad Niàzov. Finalment, descobrireu algunes de les curiositats que envolten el món dels escacs, homenatjant el jugador català Miquel Illescas, guanyador absolut de vuit campionats d'Espanya.

Quatre vins selectes
Si veniu el 4 de novembre, a les 19 h, a la Fàbrica Moritz Barcelona (ronda de Sant Antoni, 41), tastareu quatre vins triats per a l'ocasió. Per fer la reserva, envieu un correu a confirmacions@moritz.com El preu per persona és de 10 euros.