Descobreix el modernisme internacional amb l'Art Nouveau Club

Aquesta comunitat posa a l'abast dels socis tots els secrets d'aquest moviment cultural d'arreu del món

Cartell d'Alphonse Mucha
Cartell d'Alphonse Mucha Wikimedia Commons
16 de gener del 2019

Ets un enamorat del Modernisme? Et captiven les obres d'Antoni Gaudí, Victor Horta, Alphonse Mucha, Ödön Lechner, Charles Rennie Mackintosh i Henry van de Velde? Si és així, pots tenir a l'abast els secrets del modernisme d'arreu del món gràcies l'Art Nouveau Club.

L'Art Nouveau Club és la comunitat internacional que reuneix els amants del Modernisme, un estil artístic innovador i revolucionari que encara sorprèn i fascina. 

El Club està integrat a la Ruta Europea del Modernisme, una associació sense ànim de lucre de governs locals i d'institucions no governamentals que s'han unit amb el compromís comú de protegir el patrimoni modernista i promoure'l arreu del món.

Els avantatges de ser-ne soci

Els socis de l'Art Nouveau Club reben un exemplar imprès de la revista semestral 'coupDefouet', l'única publicació internacional especialitzada en Modernisme. Fins ara, només tenien accés a la revista en versió impresa de màxima qualitat alguns membres distingits de les ciutats i institucions que formen part de la Ruta Europea del Modernisme, com ara alcaldes, regidors, directors i altres personalitats. 

A més, els membres de l'Art Nouveau Club reben altres productes nous i atractius relacionats amb el Modernisme, com el calendari coupDefouet, un bell calendari de paret d'edició limitada i exclusiu per als socis del Club.

Oferta especial

Ara hi ha una oferta especial de llançament: als nous socis se'ls envia d'entrada, com a obsequi, el llibre 'Ruta europea del Modernisme', una bella publicació de més de 250 pàgines i amb més de 1.000 fotografies a tot color del patrimoni modernista més destacat d'Europa i el món.

A més, els socis tenen accés lliure a l'àrea Club de la llibreria en línia de l'Institut del Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Barcelona, i adquirir els números anteriors de la revista 'coupDefouet' per només 6 €. 

En definitiva, els nous socis de l'Art Nouveau Club ara tindran una subscripció gratuïta a la revista 'coupDefouet' per al 2019 (números 32, primavera, i 33, tardor) i el calendari de 2020, a més d'altres productes per als membres del Club. I, com a obsequi de benvinguda, rebran un exemplar del llibre il·lustrat 'Ruta europea del Modernisme'.

El valor de tots aquests productes és de 78,50 €, però amb l'oferta especial de llançament de l'Art Nouveau Club es pot gaudir per 34,70 €.